Luk
Ring til vores afdeling i København +45 70 27 70 91
Ring til vores afdeling i Aarhus +45 70 27 70 12
Salg Salgschef Dina Myrup Raabjerg +45 20 46 69 21 Presse Kommunikationschef Marlene Nybro Thomsen +45 27 28 48 01 Ekspertrådgivning Kontakt en af vores specialister Direktion Direktør Ole Lehrmann Madsen +45 20 15 44 51
Skriv til os
Close
Call our branche office in Copenhagen +45 70 27 70 91
Call our head office in Aarhus +45 70 27 70 12
Sales Sales Representative Dina Myrup Raabjerg +45 20 46 69 21 Press Head of Communications and Secretariat Marlene Nybro Thomsen +45 27 28 48 01 Expert advice Contact one of our Specialists Management Managing Director Ole Lehrmann Madsen +45 20 15 44 51
Write us
Luk
Modtag Alexandras nyhedsbrev Indtast din e-mail
Modtag Alexandras nyhedsbrev Close Indtast din e-mail

Morten Bohøj 

Min faglige profilMy professional profile

Udfyldelse af dokumenter
Udfyldelse af dokumenter 

Jeg har en ph.d.-grad i datalogi, som jeg har gennemført som en erhvervsphd i samarbejde mellem Alexandra Instituttet og Aarhus Universitet. I mit ph.d.-studium har jeg undersøgt, hvordan sociale webteknologier og koncepter kan hjælpe med at skabe bedre offentlige digitale services, som en del af projektet eGov+. Jeg har både min kandidat- og bachelorgrad i datalogi, og begge ligeledes fra Aarhus Universitet.

Mit primære fokusområde er webteknologier og udvikling af webapplikationer. Jeg har været involveret i forskellige projekter med orientering omkring web, bl.a. JOIN og CBI. Jeg har desuden arbejdet med mobiludvikling, primært Android.

I løbet af min uddannelse har jeg arbejdet som instruktor (studenterunderviser) på flere softwareudviklingskurser ved datalogi, bl.a. webteknologi, softwarearkitektur og databaser.  I løbet af mit ph.d.-studium har jeg holdt en del forelæsninger og nyder at videreformidle viden.

Jeg har desuden arbejdet som softwaretester ved Mobilethink, hvor jeg udarbejdede unittests ved brug af JUnit.

Lige nu arbejder jeg påMy current work

 
I øjeblikket er jeg involveret i tre projekter:

  • JOIN: Joint Online Innovation Network, som er et projekt, der i grove træk ser på mulighederne for brugerdreven innovation via et website, hvor brugere, designere og producenter kan mødes og samles om ideer til nye innovative produkter. Ambitionen er således at demokratisere udviklingen af nye produkter og via interessetilkendegivelser kunne give potentielle producenter en indikation af, hvorvidt og hvornår det kan svare sig at igangsætte en decideret produktion af et givent produkt. 
  • CBI: Community Baseret Innovation ser på hvordan teknologier såsom smartphones, internettet eller Facebook, giver virksomheder nye muligheder for at interagere med deres brugere og skabe basis for innovation. CBI projektet vil undersøge og understøtte hvordan samspillet mellem brugere og virksomheder kan opstå lige netop i situationen, hvor brugerne oplever bøvlet, drømmene, behovet og ideerne til det nye. 
  • Serviceinnovation: Et projekt der bl.a. kigger på hvordan teknologier kan understøtte kommunikation i operationelle servicevirksomheder via mobile services.

Professionelle kompetencerProfessional competences

 

Med en kandidat- og ph.d.-grad i datalogi fra Aarhus Universitet har jeg en bred forståelse for forskellige emner inden for datalogiens verden. Programmeringsmæssigt har jeg primært arbejdet med Java og PHP, men har også arbejdet med bl.a. Python.

Mine interesser for webudvikling har også givet mig gode kompetencer inden for PHP og MySQL, og på det seneste har jeg også arbejdet en del med Google Web Toolkit.

På mobilsiden har jeg primært arbejdet med udvikling af Android applikationer.

Om About Software infrastructure lab

Software Infrastructure Lab'et indgår i enhver form for it-system eller produkt integreret med it. Vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere spidskompetencer inden for an række af de nyeste teknikker og metoder til udvikling af software.

Vi arbejder bl.a. med softwarearkitektur for dynamisk og fleksibel integration af apparater og mobile systemer. Vi har stor erfaring i objekt-orienteret programmering og modellering, og vi arbejder med metoder og teknikker til softwareudvikling – herunder mobile applikationer, programmeringssprog, algoritmer, data strukturer og virtualisering, indlejrede systemer samt web-teknologier....læs mere...read more

Mine kollegaerMy colleagues

Mine anbefalingerMy recommendations

Google Web Toolkit - Et fint værktøj til at udvikle dynamiske websider med. Alt skrives i Java, og Google Web Toolkit oversætter så det nødvendige til Javascript

Software Architecture in Practice - Len Bass, Paul Clements, Rick Kazman (2003). En god bog om grundlæggende softwarearkitektur
Kontakt
Morten Bohøj
Forsknings- og innovationsspecialist
+45 29 13 11 96
Hopper bygningen, 3. etage lokale 322
Mine links