Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2017 // Servicetransformation: Fra viden til bundlinje

Servicetransformation: Fra viden til bundlinje

Servicetransformation: Fra viden til bundlinje

Innovationsnetværk Service Platform inviterer til et udviklingsforløb for virksomheder, der vil arbejde målrettet med deres servicetransformation.

Forløbet er målrettet ledere og innovationsansvarlige, f.eks. salgschefer, direktører, innovationschefer, marketingchefer, servicechefer, udviklingschefer, kundechefer eller produktionschefer.

Dato 09-10-2017 09:00 til 16-05-2018 16:00
StedTrinity Hotel & Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia (workshops). Desuden Masterclass i Aarhus eller København samt to netværksmøder (sted annonceres senere)
Arrangører

Innovationsnetværk Service Platform

Pris Pris 3.500 kr. plus moms for at deltage i tre workshopdage (inkl. middag den sidste dag), Masterclass med Simone Cicero under Service Week samt to netværksmøder i foråret 2018

Står din virksomhed over for en transformationsproces, hvor I vil fokusere mere på service i fremtiden? Og har I en strategi for processen? 

På dette udviklingsforløb vil du blive introduceret til metoder fra designtænkning og få viden om servitization, big data og digitalisering. Det skal klæde dig og din virksomhed på til at arbejde mere målrettet med service som en forretningsmulighed.

Vi har samlet flere af vores samarbejdspartnere og eksperter fra universiteter og videnmiljøer og skabt rammerne for dette udviklingsforløb. Forløbet dykker ned i relevante temaer som datadrevet innovation og digitalt mindset, platformøkonomi og servitization. Vi sætter også fokus på de drivere, der skal sikre, at din virksomhed får succes med føre strategierne ud i livet. 

Det får du

Forløbet består af tre workshopdage, en masterclass med Simone Cicero fra Platformdesign Toolkit samt to netværksmøder. Du har som virksomhed mulighed for at stille med en case, og gennem hele forløbet kan du få sparring af eksperter og netværke med andre virksomheder. Bagefter har du fået ny viden, konkrete værktøjer og handlingsplaner, så du kan optimere din serviceforretning.  

Mødedage

Workshop I: 9. oktober i Fredericia: Rammesætning og introduktion til metoder
Workshop II: 16. november i Fredericia: Arbejde med tre faglige temaer 
Workshop III: 4. december i Fredericia: Videre arbejde med metoder og temaer i et fremadrettet perspektiv

Masterclass: 7. november i Aarhus eller 8. november i København

Netværksmøde 1: 27. februar 2018
Netværksmøde 2: 16. maj 2018

Læs mere og ansøg om at deltage

Læs meget mere om forløbet og hvordan du ansøger om at deltage på på www.serviceplatform.dk.


Om Innovationsnetværk Service Platform
Service Platform er et landsdækkende netværk for samarbejde mellem virksomheder og forskere. Netværkets aktiviteter giver virksomheder adgang til de nyeste landvindinger inden for serviceinnovation. Formålet er at skabe vækst og beskæftigelse i danske virksomheders serviceforretning. Service Platform drives af 15 kernepartnerne fra universiteter, erhvervsakademier, GTS-institutter og videnmiljøer. Sekretariatet drives af Alexandra Instituttet og Tænketanken DEA. Læs om netværket på www.serviceplatform.dk.

Kontakt
Specialist Innovation Network Manager
+45 93 50 88 04
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage
Arrangementsarkiv
.